• Life

    Life

    “In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.” ― Robert Frost

  • Travel

    Travel

    Wherever you go, go with all your heart.-Confucius

  • Success

    Success

    "Success usually comes to those who are too busy to be looking for it." Henry David Thoreau

  • Emotion

    Emotion

    “Don't cry because it's over, smile because it happened.” ― Dr. Seuss

  • Motivation

    Motivation

    Stop Just Writing About Your Past and Start Writing Your Future!

  • Love

    Love

    Love is the flower you've got to let grow.

LIFESTYLE: WE ARE FAMILY

0 comments
Semalam lepas tak jadi balik Terengganu untuk Master Tour Shaklee. Kami decide nak pergi office je. tak sangka anak shaklee a.k.a rumet a.k.a classmate kat UTM Skudai dulu nak datang office. 

This is Family Business

Well. Lama gila tak jumpa. Last jumpa tahun 2009. Masa tu memboyot anak pertama. Hohoho. Fefeeling jejak kasih. Bebetul rasa macam semalam je kita jadi roomate. Padahal its 11 tahun lepas. 



At the same time. Kak aween cumie nak datang jugak. Haaa. Beramai2 meng havoc kan bilik kecik tu. ( dang dang rasa nak buat playground and tempat husband2 lepak. Next budget cari office yang lebih besar.). Baru ibu ibu sedap sikit borak bisnes. Ececece. 

 Utk dila and kak aween cumie..thanks datang office kecil ku. Dah lama tak rasa kumpul ramai2. Anak2 shaklee.. jom together2 nanti. Kita buat potluck gitu.


MUNIRAH HAZAM
The measure of who we are is what we do with what we have.-


Read more

PROMOTION: OCT 2014

0 comments
Haaa. Bulan ni promotion berganda.
sebab ada 2 produk yang shaklee buat promotion.



oct 2014 Promosi ESP
ESP

  • Beli 6 percuma satu
  • Percuma Keahlian
  • Dapat balik cash rebat 5%


MEALSHAKE

  • Beli 3 percuma satu

Best ni.
Pakat dengan kawan kawan
Tak pun pakat dengan adik beradik jiran tetangga.
Dapat la murah sikit kan.
Beli dengan harga 6 canister.
Dapat  7 canister. 
Berapa dah jimat kat situ kan..


MUNIRAH HAZAM
The measure of who we are is what we do with what we have.-


Read more

EVENT : LEARN TO LEAD WORKSHOP

0 comments
Alhamdulillah.

Intro
21 dan 22hb june telah berlangsung satu bengkel anjuran group jutawan untuk leaders di bawah naungannya di Marriot Hotel.





Review
Saya boleh bagi A++
Memang best gila. Banyak benda yang saya belajar melalui bengkel ni. Apa yang saya belajar??

Ini dia yang saya belajar.
21 laws of leadership.



Daripada tak tahu apa pasal leadership sampai la rasa macam penuh ilmu pasal leadership.  Kena praktis kan supaya lebih menjadi seorang leader.

Saya salah sorang peserta yang datang dari jauh..dari kedah. Yang lain lain majoriti dari penang kl. Tapi takpe. Nampak sikit saya memang nak belajar pasal leadership. Kata master shaklee kan.




Selain dari tu.
Breakfast and lunch kat Marriot pun best jugak. Ha ha ha. Saya ni takde nak makan banyak. Just nak rasa itu ini.

Next ctee aton millionaire session at de palma hotel.



xoxo

MUNIRAH HAZAM
The measure of who we are is what we do with what we have.-


Read more

SHAKLEE DISTRIBUTORS : MELAKA

0 comments




 SENARAI PENGEDAR SHAKLEE MELAKA


  1. Melaka
    • Hanim Mamat ( Dietitian) ( 017-6040515 ) 

SENARAI AHLI SHAKLEE MELAKA DI BAWAH NAUNGAN MUNIRAH HAZAM

  1. 1102013   HAFIZAH BINTI HASHIM
  2. 1120227   NIK HAFIZUDDIN BIN RAZALI@NGAH
  3. 1135102   HANIM BT MAMAT

Jika anda berminat menjadi salah seorang dari team kami, jangan segan jangan malu hubungi saya, Munirah Hazam 019-5768 456


xoxo

MUNIRAH HAZAM
The measure of who we are is what we do with what we have.-


Read more

SHAKLEE DISTRIBUTORS : PENANG / PULAU PINANG

0 comments




 SENARAI PENGEDAR SHAKLEE PENANG / PULAU PINANG


  1. Penaga, Kepala Batas, Seberang Perai Utara
  2. Miah binti Salleh (6013-4327028 )
  3. Siti Aishah binti Ismail ( 6017-4096393)
  4. Fuziyah Man (6019-5677792)



SENARAI AHLI SHAKLEE BERDAFTAR PENANG / PULAU PINANG DI BAWAH NAUNGAN MUNIRAH HAZAM


  1. 1120140  MORNI BINTI MOHAMAD TAHIR
  2. 966741    MIAH BINTI SALLEH
  3. 947963    ZURAIDAH BINTI CHE ANI
  4. 1136645  SITI AISHAH BINTI ISMAIL
  5. 1140096  JUNAIDAH BT SHAARANI
  6. 1150134  NORSHARIZAN BINTI LOP
  7. 1072923  NORIZWANI BINTI YAHYA
  8. 1138308  FARHAWATI BT MUSTAFA
  9. 1152033  WAN DIANA BINTI WAN CHIK
  10. 1134077  FUZIYAH BT MAN
  11. 1135072  NORAZLIN BINTI AMRAN

Jika anda berminat menjadi salah seorang dari team kami, jangan segan jangan malu hubungi saya, Munirah Hazam 019-5768 456



MUNIRAH HAZAM
The measure of who we are is what we do with what we have.-


Read more